Make a request

If you want to know more about our kitchens make a request to access on our materials


  [recaptcha ]

  Back to all news
  01.11.17

  Epoca dizajni me i ri i kuzhinës nga Gacaferi

  Elegante, gjithmonë dhe përgjithmonë, dizajn i ri i kuzhinave nga GACAFERI.

  Kornizat e dyerve dhe dorzat të kthyera sjellin përsëri shijet e vjetra, duke i dhënë një kthesë moderne asaj ndjenje të butë dhe të ëmbël të shtëpisë: aq e natyrshme, pjesë e aq shumë kujtimeve tona. Kuzhina, një hapësirë e organizuar në disa zona funksionale të dalluara materiale të ndryshme. Një qasje stilistike e aftë për të bashkuar dhe përmirësuar format, funksionalitetin, frymën e cilësisë së mirë me stil bashkëkohor.

  Kliko këtu per me shumë.