Bëje kerkesën

Nëse dëshironi të mësoni më shumë për kuzhinat tona, të lutem bëjeni një kërkese për të u qasur në materialet tona


kualiteti
aksesorët
kuzhina

Kornizat e dyerve dhe dorzat të kthyera sjellin përsëri shijet e vjetra, duke i dhënë një kthesë moderne asaj ndjenje të butë dhe të ëmbël të shtëpisë: aq e natyrshme, pjesë e aq shumë kujtimeve tona. Kuzhina, një hapësirë e organizuar në disa zona funksionale të dalluara nga gjuhë dhe materiale të ndryshme. Një qasje stilistike e aftë për të bashkuar dhe përmirësuar format, funksionalitetin, frymën e cilësisë së mirë me stil bashkëkohor.

2020

01.11.17 Epoca dizajni me i ri i kuzhinës nga Gacaferi

Elegante, gjithmonë dhe përgjithmonë, dizajn i ri i kuzhinave nga GACAFERI. Kornizat e dyerve dhe dorzat të kthyera sjellin përsëri shijet e vjetra, duke i dhënë një kthesë moderne asaj ndjenje të butë dhe të ëmbël të shtëpisë: aq e natyrshme, pjesë e aq shumë kujtimeve tona. Kuzhina, një hapësirë e organizuar në disa zona […]

08.12.17 Inovacion i mrekullueshem FENIX NTMTM

FENIX NTMTM Gacaferi tani ofron edhe tavolina pune per kuzhinat e saja ne materialin e se ardhmes FENIX NTMTM 100% I prodhuar ne Itali bazuar ne rreshire termoplastike. Duke ju falenderuar nano-teknologjise ky material eshte vet-permiresues. Tavolinat e reja te punes te GACAFERI kane rekuizita mahnitese: ato vet-permiresojne qdo gervishtje te vogel vetem duke I’u […]

Rreth Gacaferit

Fabrika “Gacaferi” – Kuzhina me stil dhe kualitet italian

Pikat e shitjes

Pejë

Qendra, Zona Industriale
Pejë, përballë Terminalit Doganor

 

tel: +383 39 433 657
mob: +383 49 855 622
sales@gacaferi.com

Prishtinë

Magjistralja Prishtinë-Shkup
Çagllavicë, rrethi i parë

 

tel: +383 39 433 657
mob: +383 49 855 622
gacaferi.pr@gmail.com